Začínám?

7. listopadu 2017 v 15:38 |  NA SLOVÍČKO...
Přemýšlela jsem pořád jakým článkem začít...

a tak jsem "zahájení" (píšu zahájení, ale rozhodně si nepředstavujte, že jsem jako doma bouchla šáňo a pojala to ve velkým stylu - i když, teď, když nad tím přemýšlím, tak to vlastně nezní úplně špatně?! :D) cheeeeers !!!
ne teď vážně...

takový ten zahajovací článek vlastně píšu doma, vychutnávám si kávu se sója mlékem z DMka (rostlinné mléka z DMka určitě budu zmiňovat v nějakém z dalších článků), protože kravský mlíko je zlo! :D, takže se můžete těšit na recenze. V troubě se mi zrovna peče tofu-banánový koláč, který provoněl celej byt. Mimochodem jsem se do psaní trochu zabrala a letěla troubu vypnout s tím, že snad není spálenej! :D nikdy jsem žádnou dobrotu nespálila, to by bylo špatné znamení sakra! Můj přítel tvrdí, že , když peču, tak mám špatnou náladu, protože pečení mi přináší radost a vždy se u něj odreaguji. Takže, když příjde domů a je upečená nějaká mňamka, tak se ptá, jestli je všechno v pohodě :D :), jo a pak se ještě ptá, jestli je to něco nezdravýho :D (chápejte, přítel zrovna není vyznavač zdravé stravy). Já osobně si myslím, že to není až tak pravda, protože to bych musela mít špatnou náladu dost často :), dneska mám prostě jen chuť na něco dobrýho!

A jak si tak sedím a ťukám do klávesnice, tak si uvědomuji, že vlastně po dlouhé době se pouštím do něčeho, co mě opravdu baví :). Já vím, že v dnešní době je tolik foodblogerek, tolik lidí, kteří stejně jako já milují zdravý životní styl a vše co k němu patří, proto jsem dlouhou dobu zvažovala, zda jít vůbec do blogu. Mám tak trochu pocit, že dnešní doba je tak uspěchaná, že blogy tak nějak vytlačili vlogy, protože je asi jednodušší kliknout na přehrát a ušetřit si čas čtením nějakého článku. Navíc, co si budem povídat- konkurence je tak velká, že pokud nezaujmete okolí, jakože, třeba nemáte nějakej silnej příběh, který vás vlastně k blogování nějakým způsobem přivedl a vy potom inspirujete x dalších lidí, kteří mají podobný příběh, tak si ani neškrtnete. Ale, i přesto tomu chci dát šanci a nějakým způsobem si plnit své sny :).

Nebudu říkat, že k lásce ke zdravému jídlu mě nic nepřivedlo, taky je za tím jedna silná životní zkušenost, ale kdybych si jí neprošla, nikdy bych asi neobjevila rozmanitost zdravých jídel. To, že kuchyně může být pestrá. Asi bych brala vaření spíše jako stereotyp. Ale, já se snažím chystat jídla, která jsou dobrá jak pro naše chuťové buňky tak pro naše tělo. Miluju, když mé jídlo chutná i ostatním a, když ke mě příjde někdo s tím ať mu uvařím něco dobrýho. Strašně ráda dokazuju lidem, že to co je zdravý není dobrý, je opravdu jen mýtus! Proto, když mě poprosíte o snídani, oběd nebo večeři, tak Vás neodmítnu (dobře, teď čekám ty zástupy lidí za dveřmi :D). Jo a ještě nesnáším předsudky ke zdravému jídlu, takže, když něco uvařím, nerada říkám z jakých ingrediencí to je (dokud to člověk neochutná! :D).

Určitě se s Vámi někdy podělím o to, co mě k tomuto přivedlo, ale budu se s Vámi dělit i o recepty, nějaké recenze na určité potraviny, nákupové hauly, tipy na cvičení (ale, u mě určitě nečekejte nějaké fitness jídelníčky, proměny apod.. já sama cvičím spíše pro radost a hlavně cvičím tehdy kdy já chci, takže určitě se nepovažuji za nějakou #fitnessgirl :D), nějaké povídání taky můžete čekat, protože se k Vám budu snažit být otevřená :)

Já myslím, že to pro dnešek stačilo, a doufám, že vás můj úvodní článek pobavil, stejně jako já jsem se bavila při jeho psaní :)

takže, se brzo "uvidíme", těším se!




Jinak omlouvám se za kvalitu fotky, ale budu si muset zvyknout, že fotky budu postovat tady a ne na Instastories :), proto je toto screen a ještě k tomu z boomerangu, takže kvalita mluví za vše :D
ale, chtěla jsem se s Vámi podělit o tuto mňamku! čerstvý polníček + cherry rajčátka, lehce zakápnuto olivovým olejem, k tomu kuskusová směs se sušenými rajčaty, špenátem a píniovými oříšky, a to žluté jsou tofíčka/tofu-vajíčka, které jsem si zamilovala :), prostě dneska jsem měla chuť na Vegan kuchyni.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama